Monday, October 18, 2010

HOPOH

selalunya bila kucing tak da, tikus berpesta. tapi tidak for me.
my boss wont let me.
seminggu dia traveling ke Sibu, dah awal-awal dia bagi assignments
kena attend 2 meeting on his behalf
kena buat report itu dan ini
tapi as pekerja yang komited...eceh...
i have no problem with all that.
sentiasa sedia untuk berkhidmat!

semalam the 3 of us ( momma, cengal & barry) jalan-jalan pergi Hopoh.
tujuannya nak cari ps2 game cd - guitar hero for them. nasib ada.
lama tak jalan kat Hopoh. i think this year that was lawatan pertama.
nothing much change. lea centre masih kat situ.
dulu-dulu masa baru kerja, kat situ lah port femes cari kasut.

di situ juga port gunting rambut dulu... 'looking good' kalau tak silap nama salun
tak perasan masih ke tidak salun tu kat situ
apa yang menyebabkan nya femes?
mak nyah yang gunting and blow rambut.... ha ha ha
very good the service u know.... as long as you know how to tackle them.

dulu juga masa SPM kat situ juga port lepak selepas study kat library konon.
masih ingat 'Captain Morgan"
masih ingat dia punya fish burger?
it was the best at that time!

ada amoi tua yang jual baju kat atas, tingkat 3, pun masih kat situ juga.
dah tua amoi ya, lom berlaki nya kali...
tapi lipsticknya merah menyala u.........

4 comments:

BSI-BSR-VIVIAN said...

hahaha sempat juak nangga lipstik amoi ya..nang lamak la ktk sik gi sia..hahaha

AmirFX said...

Kmk part paling best d hopoh ya mmg kmk agak kedei game d sia... haha...

Cyril Dason said...

Hopoh maintain.. still go there to look for shoes, and masih juak g hopoh untuk cari CD. Masa dekat Raya, elakkan Hopoh sebab jam :P

-cyrildason.com

Faizal n Fashitah said...

Hahaha ingat juak kitak ngan Captain Morgan ekekeke. Kamek pun jarang gi Hopoh. Dlm taun tok ada laa 2-3 jak pegi sia. Ya pun semata2 nak carik CD game cetak rompak ekeke..

National Geographic POD