Monday, November 29, 2010

keserasian...

wanita yang pandai berlawak lebih diminati.
tahukah anda bahawa lelaki lebih terpikat dengan wanita yang pandai bergurau dan lucu?
ini kerana wanita seperti ini lebih pandai mengambil hati lelaki.
bukan setakat itu saja, mereka juga amat diminati oleh golongan lelaki kerana keperibadian mereka yang membuatkan seseorang lelaki mudah bermesra dengannya..

ada benar?
tips yang ku dapat dalam hp.... he he
macam-macam sekarang ni kan?

just be yourself le..... kalau u jenis yang tak pandai berlawak, kan dah pelik kalau lawak tak jadi?
kalau u jenis yang diam dan memerhati saja, then cuba nak jadi seorang yang peramah kononnya, kan pelik juga jadinya kalau kemesraan itu dibuat-buat hingga 'ingga' jadinya.

kalau sifat itu sudah semulajadi memang ada kat u, naturally it will show.... rite?


4 comments:

BSI-BSR-VIVIAN said...

inga mek dah sik jadi dirik mpun..tegal mok ambik perhatian laki..alu kedak bodo drik mpun..ala2 clown gitu.hahhaha

Faizal n Fashitah said...

Viagra sale! buy 1 get free 1. Msg back to *********** <-- tok meses mek dapat lam henpon mek last 2 weeks. Sapa ndak ka mpun kerja ya ka. Anyway, kitak simok amik header blog kitak ka Mama eh? Email kitak ngan kamek.. lak mek merik the original size nya. Email mek: semangka_land@yahoo.com

AmirFX said...

Be urself jak senang gik.. haha...

Tiq said...

bena kata kitak ya..hehe

There was an error in this gadget