Tuesday, November 16, 2010

lembu korban lari naik flyover




i rasa i pernah blog about this... tapi kejadian itu masih terbayang2 di ingatan i setiap kali tiba hari raya haji. macam flashback kalau u tengok movie..

ha ha ha ha ha..... gelak puas-puas dahulu.

kepada u all yang dok kuching, tentu tahu ada sebuah masjid kat jalan simpang tiga, yang bersebelahan dengan SPRING tue.... yup, belakang bangunan sultan iskandar. at that time, spring lom ada lagi and i was still staying kat tabuan jaya. so, the incident happened 4-5 years ago.

i was driving from town to tabuan jaya so kena lalu masjid tue and pusing roundabout. kalau nak ke airport kena drive straight to the flyover.

imagine...imagine...


lembu lepas dengan tali masih terikat di leher (depan kereta i nie, masa tu drive kancil)
lembu tu berlari-lari straight naik flyover, dikejar oleh beberapa orang, ada yang naik motosikal......... ha ha ha

apa yang terjadi lepas tu, sorry i dont know.

selamat hari raya haji dan happy holiday!

2 comments:

ztie said...

hahahah aie.. lepas ya mesti dah jadi korban dah nya... ehehe

Faizal n Fashitah said...

Wakakakaka!.. rugi la mek sik penah nangga kejadian camtok. Mun nangga depan mata ka.. KOMPOM goleng2 mek tetak ekeeke..

There was an error in this gadget