Wednesday, December 22, 2010

stoing



bukan musim durian, bukan musim buah tapi sekarang nie musim demam. saya pun kena. telan panadol 650, minum ubat batuk tak pakei sudu tapi terus dari botol.... ha ha ha. overdose konon nak cepat sembuh!


yesterday pagi dah kena. habis meeting pagi tu minta kesian ngan boss nak balik, nak rehat kononnya. rehatya sekejap, telan ubat tidur sekejap. by 3 pm mak ngan anak2 minta hantar ke Boulevard. ada ke patut? balik dari situ menggigil kesejukan dan termuntah-muntah, kahak keluar....

in the end tak balik rumah sendiri tapi tidur di rumah mak.... tak berdaya nak drive balik, kepala stoing je rasanya. pagi nie stoing-stoing sikit pun turun ofis.

cuti dah submit tapi boss lom approve lagi .... hua hua hua. esok adik dan anak buah dari KK nak sampai. minta cuti 23rd petang samapi 28th. saya jadi tukang pegang senduk dan kuali on the 24th, tiap-tiap tahun macam tu tapi ikut menu boss rumah. tak de maknanya nak tukar menu sendiri.

eh.... baju krismas aku sendiri tak beli lagi! presents untuk anak-anak buah tak beli lagi... macamana nie?

7 comments:

AmirFX said...

O tedah Momma.. Mbak minum aek kosong byk2 jak... Nway, Merry Krismas..

BSI-BSR-VIVIAN said...

get well soon..merry xmas..nang nyaman la minum gia jak.haha

Faizal n Fashitah said...

Merry xmas Mama. Get well soon! ney header baru kitak neyy?

Coffee Girl said...

Merry christmas mama!!

ada masak lamb curry sik?

Big Momma said...

amir,
makacih.... terlebih air dah tok, kembang badanku...hahaha

vivian,
nyaman benar.... high sikit jadinya..:)

FnF,
TQ..... tahun baru header baru ok?

ngang,
Same to you...
curry lamb? tiap tahun dalam menu...hahahah

Car Loan Calculator said...

Thanks for sharing....^^

Ida Athanazir said...

dah stoing pun maseh nak drive??? ambik mc byk byk lah!

get well soon dear & take care :)

There was an error in this gadget