Thursday, January 27, 2011

duduk semeja dengan piranha

mstikots and big momma
company annual dinner at KGS @ 21.01.2011

just imagine, masa dinner.
makanan dihidangkan dan ambil masa cuma 15 saat saje hilang dari pinggan hidangan. mantap kan?
itulah yang terjadi masa our company annual dinner tempohari.
i wanted to have fun, so decided to duduk semeja dengan rakan sekerja lelaki dari bahagian technical support. malas nak duduk dengan orang2 tertentu yang tak fun nanti. boringggg.

big momma semeja ngan geng penyamun (mstikots bagi nama) a.k.a geng piranha.
mstikots lom sampai lagi


meja untuk sepuluh orang dah jadi sebelas orang. ada sorang tu rela tarik kerusi dan angkut pinggan, gelas dan set sudu just to join our table. table happening katanya. mstikots suruh reserve seat untuknya sebab dia datang lewat sikit. cis..... seat mstikots pun direbut. dan kami berdua (the only ladies kat table tu dah diwarning awal-awal, kalau tak tahan sila pindah meja....hahahaha).

mstikots and penyamun... go go green sampai janggut dan rambut hijau...hehehe

memang pun. nasib si supervisor yang dok sebelah bersikap gentleman sikit. tolong 'rebut'kan makanan dan passed to mstikots' and my pinggan. tapi seronok. lawak tak hengat dunia dan menyebabkan meja kami riuh dengan ketawa yang terbahak-bahak...

i menang lucky draw sebiji samsung handphone... murah punya je, tapi syukur buat back up! dan hp itu telah dibawa terbang ke Bangkok bersama hubby kerana dijadikan spare phone.

hepi semuanya......
desmond..... ur fren syiok bergambar menyendeng pompuan...hehehe

gambar bersama pemenang tempat kedua dan ketiga best dressed man

this year punya annual dinner memang fun. banyak games and lucky draw. the theme for the nite was 'go go green'. so ramai yang ikut tema. kita biasa je...

thanks to mstikot and fadzly for the photos..... layan je the rest of the photos for that nite below..


7 comments:

CoKeLaT-RaWkZ said...

betulkah mataku tok?

Ada Rowena dalam gambar? hahaha

lvynana said...

best nya dpt lucky draw.

Ms Tikot said...

Boyak semua di meja kta mlm ya. Asal layap sikit... habislah makanan. Hehehe...

AmirFX said...

Wasehhh.. Rindok ehh dpt gathering kedak ya... Nang kedak penyamun jak sidaknya ya lok.. haha..

lily lotus said...

happening u! patutlah u happy jer kerja situ...

Coffee Girl said...

Best eh... selamba jak. sikda hotel gik kinek tok kah. Ada gambar gik kah mama? share kat FB ka...

Cyril Dason said...

15 saat and semua lesap. Mantap! memang... Looks like you all had fun.

There was an error in this gadget