Wednesday, February 23, 2011

rezeki coklat

rezeki rezeki..... pagi-pagi orang dah bagi coklat.
bukan coklat sebarang coklat, tapi coklat kegemaranku juga
coklat snickers, my old time favourite.
baru 2 hari lepas, barry and myself bought 1 each, the normal size cost about RM2.90 sebatang
gambar dari google

tahu tak pemenang program realiti, pilih kasih yang berakhir last weekend?
Livonia Ricky pemenangnya. congrats tu her.

gambar dari google

mengharumkan nama sarawak lagi.
bertambahlah pelakon dari kaum bidayuh di layar perak nanti, at least yang nie pelakon bidayuh perempuan. yang lelakinya si capik itu, Zack Xfactor dan Tony Eusoff.

rasanya pelakon iban lom ada lagi... ada kah? i mean yang terkenal dalam industri filem malaysia.

ni bapa pemenang tu lah yang distribute coklat satu ofis.
bapa pemenang happens to be my colleague and my hubby punya first cousin
nama je anak buah, tapi tak pernah see her personally.
dont ask me why? he he he

sedap..... sedap. nyaman nyaman.
bertambah lah kemanisan senyumanku dan ehem ehem kilo kilo itu...

so, what is ur favourite choc?

5 comments:

MarlyMarble said...

tak tengok rancangan pilih kasih...tp bangga lah sebab bintang Bidayuh bertambah. =)

ztie said...

mesti family besar. yalah sik pnh tgk kali. huhu... anyway... congrats to her. lamaknya sik makan coklet. huuuhu


link baru...ztieshr.blogspot.com

Faizal n Fashitah said...

Nang kacak si Livonia ya mama hoh. kamek dah suspek nya mesti bidayuh ehek XD

AmirFX said...

Feveret choc kmk juak ya.. Adohh... Lamak dah sik makan.. Walaupun gusi asa ngilu lepas makan....

Bb Hussain said...

my fav choc is ferrero rocher...hehe..but now kena kurangkan coklat..sebab nak kurangkan kilo..ehe

There was an error in this gadget