Wednesday, March 23, 2011

ce ce citer toilet



maaf ye, kalau gambar toilet pula yang keluar nie. nie lah kita punya toilet kat ofis. unisex. putih bersih kan? ya ... putih bersih sebab dah kena sound pakai notis.

seminggu yang lalu, dalam kol sembilan gitu, nak masuk toilet nak buang air kecik. masuk je, tengok mangkuk jamban ada sisa-sisa pembuangan member ofis masih melekat kat situ. ASTAGA! tak berhati perut betullah! cuba bawa berfikir sikit. kalau ye pun membuang yang besar, make surelah sisa-sisa pembuangan tue diclearkan sekali.

saya pun keluar. terbantut dah tujuan masuk toilet tadi. KIV dulu. terus menaip kat notis kat laptop. ni dier....



close up sikit

actually notis yang sama yang lebih manis dah ditampal kat dinding earlier. bawah nie ha...

tak makan saman juga..... tue yang keluarkan notis baru tue...

at least for the past few days, clean aje mangkuk jamban tue.... tak ada sisa-sisa pembuangan besar, segala macam rambut dan stainnya............ hahahahha! tak kisahlah kalau COO dan GM guna toilet tue dan terpaksa baca notis tu.

tapi kan.... mentang-mentang kerja kat co IT, ada juga rakan-rakan sekerja yang tak cukup buat workflow dalam documentataion, sampai kat toilet pun dia orang paste nie...

waste removal system katanya...........ha ha ha ha

siap ngan diagram!!!


5 comments:

Uncle Seven said...

ayat "curly hair"..lawak siot wahahhahahaha...

Just Call Me V said...

hahaha ya baruk sedap memandang punya notis..haha

kmk heran juak dgn pe'el org yg siktauk malu dgn apa dibuang pun..

AmirFX said...

Yahh.. SIk alang2 benda d jumpa ktk.. Nang nasib lah.. haha.. Nway, patut juak d tampal notis kedak ya.. Neytauk yang curly hair ya big boss pun... haha..

Yatie said...

last time kerja pun unisex toilet... mmg akan ada stain esp guys

Coffee Girl said...

Hahahaha! You're sooo funny!!! Cuba insist on ladies toilet and men's toilet. so that bila ada kes macam ni, dapat kurangkan sikit bilangan suspeknya. bila kurang, taulah semua nak jaga nama diri kan. tedah kitak mama... I feel you man, I feel you.

National Geographic POD