Tuesday, March 08, 2011

kata anda semalam

with reference tu semalam punya entry. ianya adalan petikan dialog filem Keabadian Cinta yang saya baru tonton kat Astro that sunday morning. nice and menyentuh perasaan seorang wanita keseorangan di rumah

(hehehe.... time tu si barry ngan cengal bermalam rumah nek, dan si hubby dah pergi ke kebun kesayangannya. maka tinggallah big momma kesorangan di rumah seperti bibik indonesia yang ditinggalkan majikannya sekejap. mata tengok tv sambil menyidai kain baju, menyapu, mengemop, meng'iron' ........ hihihi)

antara pengomen semalam:

Ms Tikot:
Buah betik jadi nangka, tido x lena, mandi x basah, apa2 pun boleh jadi. Huhuhu...

Coffee Girl:
Perfect love casts out fear. But in this case, it wud probably create newer problems. :-)

Amir FX:
Cinta apa tok tek BigMomma? Mun org ya mena2 cinta nang sekda masalah untuknya molah benda ya smp dapat..

lily lotus:
lagi kuat cinta lagi hebat dugaannya...

pada saya, kesimpulannya..................... CINTA MEMBUTAKAN ANDA!

Selamat Hari Wanita Sedunia to u all ladies out there!

2 comments:

Coffee Girl said...

Aih? apa kaitan cinta buta dengan hari wanita sedunia? aihs... Mama. Anyway, HAPPY WOMEN'S DAY!!

Puan Saiman said...

dear big momma,

Happy Women's Day.....

'maka tinggallah big momma kesorangan di rumah seperti bibik indonesia yang ditinggalkan majikannya sekejap. mata tengok tv sambil menyidai kain baju, menyapu, mengemop, meng'iron'<--- ini bagus sambil buat kerja sambil tingok tv...

'baring2 depan tv, jam 9.30 pagi' <--- ini bibik gua (amacam, sakit hati ka tidak...kita mau mampus keja 8 to 5, my bibik landing depan tv baik punya layan estro.... hujung tahun ni gerenti kena buang....<--- soori my fren, penuh emosi pula gua...hahahahahahhaa


take care n hugs...

There was an error in this gadget