Friday, March 18, 2011

spesel annoucement

TIA is my name...

mulai hari ini, saya nak tukar nama dah. tak mahu dipanggil big momma lagi. yalah, kat panggung tu tengah ditayangkan filem big momma. tak naklah disamakan dengan big momma tue. kita tak pakai gaun-gaun gitu... :)

asalnya pakai nama tu dulu bukan kerana filem big momma, tapi kerana momma anak 2 yang dah memang big sizenya..............hahahaha. taklah se'big' mana. ala-ala debab gedempol tapi gebu ceria dan mesra tau!!!

tak caya tanya si jemah - http://www.viruspadu.com/
tak caya juga tanya mstikot, coffeegirl

rakan seofis pun panggil kita big momma. kira nama panggilan manja dari yang sebaya atau geng keras je. official namenya memang ***tia.

bukan juga terpengaruh ngan peserta american idol season nie, si kecil molek berasl dari philipine tu. namanya thia megia. tapi tak jauh perjalanan dia kat AI season nie coz peserta tahun nie hebat-hebat belaka. my feveret is si james tu. he has such beautiful eyes.... and the voice! ada iras-iras adam lambert sikit.

melelat dah....

so panggil kita ' TIA' ye. boleh panggil kak tia pun tak pe.

kat umah orang panggil kita:

1. TIA
2. debab
3. katun
4. auntie bab (anak-anak buah panggil macam nie)

semoga bila dah tak pakai nama big momma nie, saiz kita pun boleh mengecut...


hahahhahaaha.................. nan ado! (org sarawak cakap NANG ADA???)




9 comments:

wa khairul onggon said...

Kak Tia @ Small Momma.. hehehe.. Best eh.. kmk alu rasa mok nukar nama juak.. apa hoh? Mungkin mena padha ktk.. apa2pun, take care Kak Tia.. (rasa nunggah org baruk kenal hehe)

lvynana said...

good morning kak tia :)

AmirFX said...

Kak Tia.. Ok juak nama ya... Kmk pun asa nak nukar nama juak lah... haha... P nang menar juak kali.. Nama ada kaitan ngn dirik kita mpun...

Uncle Seven said...

Tia..(silent kejap )..wahahahahahahahahahahahahaha.....
macam nama anak dara jak ....terkikis bulu betis ambo nengar nama Tia...
Kue prefer big momma than Tia..

rrrr...btw, kim salam ngan Tia lok :P

Tia said...

onggon,

salam perkenalan...hhahaha

lvynana,
happy weekend!

amir,
nang juak ok nama ya...sila tukar agi.. nei tauk, embak tuah

uncle seven,
mencik eh...
baru nak rasa muda sekejap ...hahahha
anda masih boleh nunggah kmk big momma...sik hal.

Tia said...

onggon,

salam perkenalan...hhahaha

lvynana,
happy weekend!

amir,
nang juak ok nama ya...sila tukar agi.. nei tauk, embak tuah

uncle seven,
mencik eh...
baru nak rasa muda sekejap ...hahahha
anda masih boleh nunggah kmk big momma...sik hal.

V said...

hai small mama..harap2 dpt kecik mek tunggah kedak tok ow..haha

Coffee Girl said...

Ai... bukan ku dah komen tek kah? sine perginya oo? Ku madah ku mok nunggah u Sen jak... mun sik Ngek ka Ngang ka. haha

SEN said...

aihh coffee girl..SEN indah..

mun momma tia pun ok juak rasa nya.eheh..

There was an error in this gadget