Tuesday, June 07, 2011

siaran xxx live tapi kabur

kalau pokok goyang, semestinya angin tiupkan?
kalau payung goyang-goyang waktu malam, kenapa?

saya dok apartment, tingkat 3. sekali sekala saya suka melihat keluar tingkap, tengok pemandangan kawasan apartment saya, 8 blok semuanya. tingkap tu memang saya buka seluas-luasnya kalau tidur malam. angin segar.... so, a few nites ago, hujan renyai, waktu malam hampir kul sebelas gitu.

tiba-tiba pandangan saya beralih kat kawasan parking keta kat bawah.... yalah, nak check my car juga masih tak kat situ. tiba-tiba in between kereta parking tu ada payung.


imejin, payung nie dilihat dari pandangan atas.... bergoyang-goyang ke kiri ke kanan, waktu malam dengan hujan renyai-renyainya..
tentu perasaan ingin tahu kamu itu berkobar-kobarkan?


eh... ni memang budak2 lepak kat bawah tu... fikiran ku masa tu

fine... tak pe.

then, last nite. cuaca ok, lepas hujan renyai sikit le. baru nak lelapkan mata, terdengar pula bunyi gelak ketawa dan orang berbual. bangun and check kat kereta parking bawah..... macam gambar bawah nie lebih kurang but versi malam..


it was about 11 something dah...

imejin, antara kereta kaler putih ngan oren tu ada sebuah motosikal park kat situ. and antara kereta putih and merah ada.....................

hantu karak?
.
.
.
.
.
toyol?
.
.
.
.
.
org jual ice cream bermotorsikal?
.
.
.
.
.
mana ada org jual ice cream tgh malam...hihihi
.
.
.
jeng jeng jeng.....
.
.
.
ada pasangan tengah beromen beb........!!!
aduh siaran xxx secara langsung!! tapi tak clear ... gelap coz dia orang pandai cari port gelap. posisinya, girl duduk atas boy and muka mengadap .... use ur wild imagination now! hahahahah......gelap benar in between kereta yang parking tu. kalau tak gelap, i dah ambi video cam and rakam...

yang lelaki punya motosikal. the girl pula stay at my block. how i know? coz bila acara selesai, the boy drove his bike out of the area, and the girl went back to the unit below me. not sure which one!

to the girl, why put urself jatuh sangat macam tu, senang diromen si kekasih hati kat tempat parking kereta je.... at least cari lah lelaki yang ada kereta and romen dalam kereta! desperet sangatke? u putih melepak, slim tinggi, beramput panjang lagi, rasanya no problem cari jejaka yang lebih better dari itu.

to the boy pulak, do give some respect to the lady lah man...budget murah je dating macam tu.

lama juga mereka kat situ... lebih sejam.

u memang pikir i pelik, but dah bunyi2 tu menganggu kita, tentu kita nak check kan? ada juga rasa nak isi air dalam plastik and baling kat bawah! ada juga rasa nak teriak!

tapi............ biarlah. nak panggil JAKIM, dia orang bukan muslim...hahahaha

u think what shud i do?


9 comments:

Uncle Seven said...

haa..awak kaki sekodeng haaa

Coffee Girl said...

i think u shouldve turun bawah, pura-pura check kereta. or mian la alarm tu on/off on/off sampai diorang tu annoyed. haha

Ms Tikot said...

Hahahah... kmk setuju dgn coffee girl...

AmirFX said...

Pasang CCTV... haha..

SEN said...

eheh..momma tia jadi kaki skodeng indah..

pinky Elli said...

kmk pun setuju ngan coffe girl...aduh...cu cite kat opis esok...memang tetak terbahak-bahak......

Mizz Coki said...

oh btw, its BERAMBUT not beramput hahhaahaa hahahahaha kuatan nya naip sambil berimaginasi sampei salah ejaan HAHAHAHA.....

Tia said...

uncle seven,
shhhh.....

coffee girl n ms tikot,
ada motor ku kenak scratch kelak

amir,
sik berbaloi rasa kamek

sen,
shhhhhh juak

bibah,
ok... dah citer tek

miss coki,
ASTAGA.... baruk ku perasan wai... parai bakanya...HAHAHAH

used car for sale said...

teruk sangat mengendap haha

There was an error in this gadget