Monday, June 06, 2011

hantu seram tak seram

back to office sudah...




incikkkkk, boleh tolong saya kah?

incikkkkk, ada nampak anak saya tak?


terngiang-ngiang suara hantu pompuan berkebaya dalam filem KARAK .... seperti gambar di atas, dia naik volkswagen kaler kuning yang tak ada pemandu. watched it last nite. first part memang lah seram, lepas tu macam he he he....

overall story not bad. si barry yang teingin benar nak tengok filem nie. he really enjoys watching horror films. ntah apa excitements dia dapat from watching horror films. yang jadi mangsa si cengal yang ikut tengok kemudian takut tak tentu pasal.

tapi...... to me pemilihan pelakon tak best lah. harapkan khilafairy yang tak habis2 pasang lipstik and berkemban mandi (tak dinafikan very the montok body part tue...).

sidek husin juga yang best berlakon.... jadi tok malam!

bukan nak review panjang, sekadar ngomen cikit je. tapi sekarang nie nampaknya musim filem seram citer hantu je kat malaysia nie. lepas satu, satu. semua berebut nak buat satu.

heran aku.




1 comment:

AmirFX said...

Kmk asa nang musim.. Kedak buah durian juak.. haha..

There was an error in this gadget