Saturday, May 28, 2011

yeah.....


aku dah cuti yeah.... yeah..
3 hari je, monday & tuesday and friday
coz wednesday and thursday memang public holiday

tapi memang kelam kabut yesterday nak habiskan kerja

tadi dah bersusun nak beli tiket nak tengok 'KARAK' kat MBO, Spring
in the end tak jadi coz movie start pukul 12.30pm
coz barry kena attend class kat church
in the end makan kat food court je
belasah mi sapi .............. sedap

tu je updatenya!

5 comments:

Coffee Girl said...

tu jer mama? aiieee! Selamat Gawai!!

AmirFX said...

Selamat Bercuti kak Tia!

lvynana said...

sik mok tengok Karak, takut cerita hantu.
Tp highway karak mcm dah kurang 'famous' dah nek tok, dah 'sejuk' sikit kali.

Ajim Ahmad said...

hey...big mama...Happy Gawai...enjoy your holiday!!!

Uncle Lee said...

Hi Tia, okay, relax, get your batteries recharged, buat kopi iced, sit outside listen to birds singing....
And then goreng ikan sumbat sambal and kangkong belachan.....ha ha ha.

Have a good break.....we all need this pit stops.
Best regards.
Lee.

There was an error in this gadget