Thursday, August 04, 2011

anu jadi batu

sapa lah punya ni kena sumpah jadi batu.... ?
perhatikan betul-betul... bukan photoshop ye
dah siap berkhatan lagi tau!


bukan anu dalam botol, tapi adakah anu jadi batu?





we found this peculiar stone masa mandi manda kat sungai belakang kebun last sunday. terkesima, terkedu, terkejut beruk pun ada bila barry, cengal and myself jumpa batu ni antara banyak-banyak batu kerikil, batu sungai kat pasir tu..

sapa nak beli? anybody interested? dapat juga fulus buat kami bertiga makan2 and shopping2... :)
kalaulah digosok-gosok keluar jin boleh tunaikan segala permintaan tu lain lah, memang i simpan

kalau penjual ubat tu, memang batu nie disimpan dalam botol kemudian mix with coconut oil etc, dan dijadikan ubat sapuan untuk LELAKI KUAT! mun jak, kata orang sarawak or 'kedong' kata mstikot

mun sik ku frame jak jadi collection, nei tauk dapat mimpi ......

5 comments:

AmirFX said...

Mun complete set ada bigik kedaongnya sekali ada org mok meli kali kak.. haha...

*Vivilicious* said...

haha complete set..bena kata amir ya kak..carik gik..

Coffee Girl said...

haha... setuju ngan AmirFX. siap ngan carik yg bekantong. haha.

eii, berani kitak mama. iboh diusap benda ya, bukan jin yg keluar kelak. eii.

Mbok Ema said...

yarabi. gelik mata mek nangga. hahahahaha.

Uncle Seven said...

kuat imiginansi u tok...i nanggar ya kedak modem broadband jak...ish2...haa otak kuning ya....

There was an error in this gadget