Tuesday, September 18, 2012

Decision. Baby terbang.


Bos kita tak de.  Eat air.
Nun ke negara China... seminggu lebih.
U kata kita relax ye?
Mana ada.  Beban kerja ngan beban tanggungjawab jaga projek bertan-tan beratnya.  Kalau biji kelapa sawit bertan-tan bolehlah ku jual...
Bos kata bila dia tak da, kita kena buat keputusan.  Make decision when u need to.  Be it right or wrong.  Kalau salah jadikan pengajaran.  Rather than making none.  Sampai bila nak belajar? Betul juga kan?
Wokei... kalau salah pun takkan bos nak marah sampai bunuh kita kan?  Paling-paling sindiran sinis dan kelantangan suara je.. Part tu telinga ku dah kebal.

Sebelum masuk seksyen ni, kat seksyen lama kita dah 10 tahun mostly buat keputusan sendiri.. :)

Belum apa-apa... awal pagi dah makluk asing telepon kita, marah kita.
Mentang-mentang bos kita tak de.  Siap tanya lagi where's ur boss?
Maka dia selalu in contact with the boss. Sudah gaharu cendana pula.  Dasar.
Bawa nyanyi lagu Indon je..... AKU DAH BIASA....aku dah biasa...
Dah biasa ngan perangai mahluk asing tu...

Dalam berita ada direpotkan mengenai bayi yang dilontar dari tingkat 2 ke 3.  Bayi landed on the ground and cedera sikit je kat kepala.  Kuasa Tuhan Maha Esa. 
Tak dapat dibayangkan ...
Macam mana dia boleh lontar baby tu..... kot-kot nampak macam teddy bear..
Sampai hati mu wahai ibu baby tu...

4 comments:

ez vina said...

Ibu baby ke yang buang? bukan boyfriend dia? ada dengar, malas nak baca, malas nak bersedih-sedihan.

Apapun, pesanan 'penaja' yang laki jgn pakai V-neck, yg pompuan jgn slalu mkn dgn pompuan :D

Sara said...

Sedih bc kisah baby kena buang tu. ko kalu taknak anak tu bg kat org, ramai lg org takde anak di Mesia ni.. Eeiii emosi tiba

Coffee Girl said...

Makhluk asing? ahahaha.

Kesian baby tu. aku pun malas nak baca, malas nak bersedih-sedihan.

ada pesanan penaja juak: Real Men wears V-neck. ahaha

Tia said...

ez vina,
sama ... malas juak nak tau in detail, bikin sakit hati je

sara,
betullah sara...

Coffee girl,
hahaha... apahal kitak duak ez vina tok ber V neck...
kalau V neck + pink = hahahaha

There was an error in this gadget