Tuesday, January 22, 2013

B for Banana.




My boss wanted to see me as early as possible this morning.  Then, I have to skip my breakfast.  I have to take heavy breakfast every morning.  It can be laksa, nasi lemak, roti sardin, roti canai najwa latif tapi kena dabel, mee goreng or kolo mee.  Selalunya, I makan solo.... sekali-sekala will invite my colleague.  Tapi still prefer makan sorang diri.... aman..

Lunch, I can skip.  No problemo. 

Tapi this morning tak sempat.  I brought one bunch of banana to the office, pisang embun ya.... besar gedabak hasil dari kebun.  Panjang sampai 7-9 inci. Share ngan colleague.  Sharing is caring as the saying goes.... But sebenarnya, kalau biarkan di rumah tak habis makan.  Sayang kalau buruk nanti.  Tak de bela monyet di rumah. 

Setakat ni dah makan 3 biji. Kalau selalu macam nie, kuruslah mak oi......


Have a nice day!!

1 comment:

Abg Bear said...

Pls pls pls pls.... continue lah makan pisang tu... kurus lebih baik... I really want to kurus but selalu tewas lagi dan lagi

There was an error in this gadget