Thursday, March 10, 2011

teman setia is bb

apa itu bb?

(a) blackberry
(b) baby boy
(c) bantal busuk
(d) bibik

aksi menjelir lidah kat mummy.
ditemani si bantal busuk ngan selimut tampung seribu

lama tak citer pasal cengal. she is having exam this week. teruja nak kekalkan kedudukan nombor satu dalam kelasnya. mana taknya, daddy dah janji habuan dalam bentuk $$ kalau berjaya kekalkan kedudukan. of course lah dia suka sebab wishlist budak perempuan ni panjang lebar. nak beli anting-antinglah, pencil case yang glemer, kasut dan sandal lah... all the girly-girly thingy. pengaruh cousinnya si Ae'en yang teenager tu. dia juga nak naik stage lagi masa hari penyampaian hadiah nanti katanya, nak ambi hadiah.


tengok tu, bergaya bukan main kalau berjalan tapi si bantal busuk tak boleh jauh dari pandangan. siap temankan buat ulangkaji sekali. i dont send them to tuition. belajar sendiri semunya, atas supervision mummynya of course. maybe dah ke tingkatan satu nanti nak hantar tuition sebab mummy dah tak dapat tolong part subjek BMnya. tak macam kita dulu. lain dah. kalau setakat math, sains and english kira masih ok lagi. for the time being, beli bulu latihan banyak-banyak and let them practice the questions. kalau kat tuition center pun, they will do the same approach.

si patrick ngan si spongebob. salah satu katun kegemaran si cengal. menyampuk pula katun dua ekor nie....

cantikkan tempat nie? ni kat Medan Pelita. atasnya Star Cineplex. after some renovation, tempat nie not bad pulak cantiknya. i perasan ada a few eating places here tapi macam tak da orang je pergi makan kat situ. or maybe at that time was still new. the photo was taken in Jan 2011. nanti nak check the place again...



6 comments:

AmirFX said...

Kmk lamak dah sik pergi Star Cineplex... Gud luck untuk Cengal for coming examnya...

ztie said...

berapa umor cengal bah? good luck for the coming exam :D

MarlyMarble said...

hahaha...cute lah cengal.kedak ya lah mek dolok.bertemankan bb. kmk pn sik pg tuition time kecik. Good luck for cengal!

Coffee Girl said...

Steady BB! u havent seen my anak buah punya bantal busuk, dari rupa pun dah boleh imagine kebusukannya. Hahaha

Faizal n Fashitah said...

Lamak sik nangga Cengal.. kin besar dah nya Mama hoh. Betapa cepatnya masa tok berlalu.. ehek

Globalized Dayung said...

Benar kah dah banyak berubah kat Kuching?? Aku mun balik confirm aku sakai selama seminggu sebab sik biasa...Paling best part kat petrol station. Mesti aku nanya dolok, ni satu no lead ni satu regular...

There was an error in this gadget