Tuesday, July 03, 2012

Nak muntah. Overdose.


I rasa nak muntah.
Vomit.
Overdose kerja.

Melambak-lambak bagai nak rak.
Settle yang ni, datang new tasks.
Yang tu tak settle lagi, yang ni nak kena follow up pulak.
Costing dah submit.
No! I want it my way!  Kata bos.

Follow up, follow up
Update, update
Oh my my.... my grey hair menambah... 

I guess most of you are also experiencing the same things.
Kita nak buat cam mana lagi, dah makan gaji buatlah cara makan gaji.
Kalau jadi bos sendiri lain lah pulak kan?

Tension kerja, why me no less selera makan?
Makin membedal adalah... Ha ha ha...

Tengok gambar ni... tak ada kena-mengena ngan kerja banyak....hahaha


Pepperoni and mushroom pizza.  Makan kat Kuching Sentral food court.  That was about last month..Crust nya lembut tak garing.  Tak best!  Ada another stall jual pizza, cuma RM10-RM12 sekeping.  About regular size.  Yang tu not bad... sedap and cheap too..

Eh, sambung kerja lok...

4 comments:

lvynana said...

Lum gik try foodcourt kch central, takut dah mok ke sia, jem n susah nak carik parking, tp scr sia mcm kureng sikit.

Ms Tikot said...

Ju gi holiday...

Coffee Girl said...

apuh... ya la anticlimaxnya tek... pizza!!!! yum...

mama, lak coffee minggu depan! :-)

Tia said...

Ivynana,
Especially weekend, traffic is bad there. Food courtnya quite ok. Cubalah...

Ms Tikot,
auk.... gi jak kitak ke singapore ya..hehehe

Ngang,
on ... on...

National Geographic POD