Thursday, October 18, 2012

u marah eh?


u hantar email, marah-marah kat I apasal?
u cakap I tak update u
la..... nak update cam na lagi?
kita dah discuss lah pasal benda tu last week
tapi discuss lite-lite je
u banyak sangat fikir kot, tu lah yang tak ingat tu
umur u pun dah lebih setengah abad, memang ada ter'slip' tu
dah banyak kali dah macam nie....
tak suka lah

lain kali I buat update form je lah
I fill it up with the matters that I need to update u
pas tu u sign kat bawah and put date and time sekali
ok tak?

u pakai baju batik hari nie
warna biru pulak tu
tapi kesianlah pulak tengok baju u tak bergosok
wifey u tak gosok ke? atau memang u gosok baju kerja sendiri?
sian u..
dah lah baju tu faded semacam je...
ni memang kes u campak je dalam washing machine kan?
my hubby punya baju kerja I gosok untuk cater one week terus u know
kena gosok extra 2-3 helai, kot-kot dia nak pilih2 mana nak pakai ikut mood
ala.... kita pompuan pun selalu macam tu
pagi-pagi kalau datang bulan tu, cuba baju ni tak best, cuba lagi dan cuba lagi beberapa helai
sampai dapat yang selesa benar
sekali tengok jam dah dekat nak pukul lapan... damn
tak cukup baju kerja, saputangan pun nak gosok juga .. siapkan 5-6 helai
tapi sekarang I dah outsourcekan kerja gosok saputangan kat si Cengal
suka dier.... hehehehe
mula-mula kasi gosok saputangan, nanti gosok baju sekolah sendiri pulak...hehehe

u
relaks lah, jangan nak marah-marah ye
be cool ok?




No comments:

There was an error in this gadget