Friday, April 26, 2013

TONED ASS baby..


Kita akan memiliki sepasang punggung yang mantap, padat tapi tak nak tonggek le dalam masa beberapa bulan lagi.  Toned ass baby.... yeah.  Bagaimana tu?

Mulai Isnin yang lalu, kita kena naik 6 set anak tangga ni untuk sampai ke ofis nun di Level 4.  Dalam sehari mau 5-6 kali ulang alik.. sememangnya satu senaman yang terpaksa!  Sampai kat atas je dah termengah-mengah... stop, ambik nafas jap..
We moved office plus few other sections.  Myself back to office lama, ada yang move to our new office.  This is my new port.  I mengadap my supervisor.  Dia dok depan I.  Itu yang pasang partition tu.... adalah privacy sikit.  Sikitttttt je.... Nak berborak dalam phone pun kena tone down volume, else kena keluar.  Memang tak da chance nak bergosip sambil berbual kat tepon.  Terpaksa guna alternatif lain.... whatssap, gtalk je.... tu pun notification sound kena put to silence....hahaha.


Boring je rupa ofis ni kan?  Nak cari artwork sikit.  Nak hias with colors biar ceria sikit.  Slow-slow mendekorasikannnya..... usei-usei kata orang Sarawak.
Penat berpindah dan berangkut baru nak reda sikit.  Mak aii.... malam Isnin badan sakit-sakit.  Telan panadol extend baru dapat tidur ngan selesa.

Ku akhiri ngan gambar waffle with ice-cream ..... sedap dimakan waktu tea time... kan?


Happy weekend!!!!


2 comments:

Patricia Charles said...

Best .... I love ur cubicle and space eventhough kecik but somehow I suka. Privacy tanpa batas.

Uncle Seven said...

wahahhaha...tone ass baby...kelak i do a check out on ur tone ass hahahahaha

National Geographic POD